Broșură aerisită pentru Turbomecanica

Imprimare
Consultanță BTL
Copywriting
Campanii de Marketing
Identitate de brand & Ambalaje

Obținerea echilibrului ideal între aspect și informațiile transmise reprezintă mereu o promblemă. Mai ales când trebuie să faci design-ul unei broșuri pentru un client dintr-un domeniu tehnic cum este ingineria aeronautică.
Turbine
 
 

 

 

 Define.
 

 

 

O broșură are două elemente esențiale de care trebuie să ținem cont de la bun început: layout-ul și textul.

De aceea primul lucru pe care l-am decis de comun acord în timpul brainstormingului a fost să creăm un layout aerisit.

Apoi, am vrut ca tot ansamblul să atragă toate privirile, așa că am decis să includem și obiecte modelate 3D.

 
 

 

 

 Develop.
 

 

Am început prin a realiza modelele 3D pentru fiecare piesă pe care Turbomecanica o dorea în broșură. Apoi, am modelat și randat alte imagini de care aveam nevoie pentru design-ul layout-ului cum ar fi un avion, un elicopter, o turbina, după care le-am integrat pe toate într-un layout curat.

Cât despre text, am selectat cu grijă informația care putea fi foarte importantă pentru orice cititor al broșurii, astfel încât acesta să primească explicații cât mai clare, dar am folosit și simboluri pentru unele părți din text, astfel încât materialul final să fie ușor și rapid de parcurs.

 
develop turbomecanica 1
 

 

 

 Deliver.
 

 

Am reușit să livrăm o broșură informativă, dar și atractivă vizual, care se potrivește perfect în peisajul ingineresc, dar care este și ușor de înțeles și de citit pentru oricine este interesat.

 

 
 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne