Catalogul cu care poți face curte

Imprimare
Grafică 3D, Animații & Simulări

E destul de puțin probabil să te captiveze foarte tare un catalog plin de garduri și porți din aluminiu. În acest caz, cum le poți prezenta astfel încât să atragi atenția clienților?
davos-mockup-featured-2
 
 

 

 

 Define.
 

 

Cerința a fost să realizăm un catalog pentru tipurile de porți, garduri și accesorii pe care clientul nostru, Davos, le are de oferit. Totuși, provocarea a fost găsirea unei modalități de a le face să iasă în evidență, să se remarce într-un fel sau altul, astfel încât oamenii să-și dorească să afle mai multe detalii.

Prin urmare, ne-am gândit să recurgem la ceva ce stăpânim foarte bine: modelarea 3D.

 

 
 

 

 

 Develop.
 

 

În timp ce lucram la catalog, ne-am asigurat că folosim fonturi prietenoase, destul spațiu alb și, cel mai important, produsele modelate de noi.

Imaginile trebuiau să pună în evidență funcționalitățile produselor, avantajele lor, să le arate varietatea și unicitatea, dar și să îi determine pe potențialii clienți să vadă dincolo de metalul rece și să aprecieze calitățile estetice. În cele din urmă, layout-ul a fost creat, textul a fost șlefuit și imaginile au fost puse la locurile lor.

 

 

 

 
 
 

 

 

 Deliver.
 

 

Astfel, am livrat un catalog prietenos în ciuda unei categorii de produse mai puțin prietenoase. Cu toate acestea, am reușit să le punem într-o lumină diferită și să concentrăm atenția și asupra dimensiunii estetice, nu doar a celei funcționale.

 
 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne