Video-ul VR care face piruete

Content Marketing
Campanii de Marketing
Producție video, VR & 360

Hai să stabilim o chestie: conținutul video e rege și ar trebui să fie tratat ca atare. Și chiar asta facem de fiecare dată când avem pe mână un proiect care ne cere să venim cu idei creative pentru clipuri video.
Telus-featured-360-v5
 
 

 

 

 Define.
 

 

Clientul nostru, Telus, este mereu în căutare de oameni cu atitudini fresh care să se alăture echipei. Ca parte a campaniei lor de brand de angajator, și-au dorit realizarea unui tur al birourilor,

 

astfel încât cei interesați să poată avea o privire de ansamblu al spațiului în care ar putea lucreze. Și, astfel, ne-am gândit: ce mod mai bun de a face un tur al birourilor decât în 360°?

 
 

 

 

 Develop.
 

 

Primul lucru de care ne-am ocupat a fost scriptul: cadru cu cadru și replică cu replică. Apoi, cu scriptul într-o mână și camera video în cealaltă, am filmat totul 360°.

Apoi a început postproducția care a pus totul cap la cap, astfel încât clipurile au devenit adevărate experiențe de realitate virtuală, gata de a fi postate pe orice rețea social care permite astfel de formate video.

 

Până la urmă, ce poate fi mai autentic decât un film VR care te lasă să vezi fiecare cotlon? Ce poate fi mai fain decât sentimental că poți să te fofilezi oriunde vrei?

Ești acolo, în mijlocul acțiunii, ești deja parte din universal lor corporate.

 
 

 

 

 Deliver.
 

În cele din urmă, e important să nu livrezi numai video de calitate clientului. Sau orice alt livrabil, până la urmă. Ceea ce contează este să te poți urca pe valul unui trend în momentul potrivit și noi chiar asta am făcut când am decis să transformăm un video de prezentare într-o experiență VR.

* folosește mouse-ul pentru a naviga în interiorul video-ului

 

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne