Studiu de caz Connect 44 -cum am conectat o companie la brand

Strategie de brand
Producție video, VR & 360

Ocompanie nu este automat și un brand. În plus, cu un logo nu se face primăvară și nici nu se face un brand. Dar cu un proces de branding, da. Așadar, am luat problema în propriile mâini când a venit vorba de Connect 44.
connect-presentation logo
 
Problema.

Connect 44 este o companie care ajută oamenii să fie conectați în cel mai scurt timp, prin susținerea operatorilor și a producătorilor în aspect ce țin de managementul și procesele de operare ale rețelelor mobile.

Cu toate acestea, compania a operat destul de multă vreme fără a avea o identitate vizualăbine pusă la punct, imagine ce poate fi obținută cu ajutorul brandingului. Mai mult, în momentul în care totul e pus la punct în ceea ce privește brandingul, poți începe să iei în calcul și niște eforturi și strategii de Marketing.Soluția noastră.

Pentru ca o astfel de companie să aibă parte de o creștere a popularității în domeniul său de activitate, în special din moment ce operează la nivel internațional, este obligatoriusă parcurgă un proces de brandingcomplet. Iar noi i-amajutat fix în această privință, având doar logo-ul lor ca punct de plecare. Am pornitde la brand book, la materiale de Marketing și am ajuns chiar la design-ul pentru sălile de conferințe. Hai să vedem cum i-am ajutat să își construiască imaginea.
Procesul.

Adorăm proiectele de branding, chiar dacă ne pot trece printr-o sumedenie de stări și emoții. De la sesiuni de brainstorming care parcă nu se mai termină, în care cele mai bune, dar și cele mai proaste idei prind viață, la schițe pe hârtie, hârtie mototolită și iar schițe. De la relaxarefără nicio grijă, fiindcă „mai avem timp până la deadline”, la panică și căderi nervoase cauzate de lipsa de timp, idei și/sau livrabile care nu ies cum am vrea noi.

Totuși, ce se întâmplă în spatele scenei rămâne în spatele scenei. În schimb, ceea ce văd toți ceilalți este produsul de branding final: aspectul general, vibe-ul, tonul vociiși întregul proces de design al identității vizuale corporate.

Fiecare material creat a avut obiectivul de a poziționa brandul Connect 44 în funcție de competitori, dar și potrivit publicului țintă, astfel încât niciun text, nicio linie și nicio culoare nu este întâmplătoare, ci toate acestea și nu numai au fost trecute prin filtrul experienței echipei noastre și prin cel al dorințelor și obiectivelor clientului.

De aceea, am lucrat cu drag și spor atât la ceea ce se vede doar din exterior, cât și la interior. În acest sens, am realizat și branding interior, având ca inspirație cădiri iconice din principalele orașe din România.

Brandingul poate părea ceva simplu, fiindcă nouă ne place și ne iese chiar bine, dar în realitate este un proces care necesită timp, răbdare și viziune, iarrezultatul are un impact imens pentru obiectivele de comunicare și de business.
Rezultate.

Cel mai important rezultat este faptul că o companie care are o prezență la nivel global poate fi considerate acum un brand global mulțumită eforturilor la care echipa noastră a contribuit cu know-how-ul corespunzător și cu skill-urile potrivite.

Mai mult, chiar în momentul de față, Connect 44 folosește liniile de brand trasate de noi în toate țările în care este prezent.

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne