Animație P-AID care-și face banii

Copywriting
Content Marketing
Campanii de Marketing
Grafică 2D, Animații & Ilustrații

Nimănui nu-i place să piardă bani fără motiv. De aceea, din moment ce problemele moderne necesită rezolvări pe măsură, niște oameni au descoperit cum pot soluționa această problemă utilizând tehnologia. Tot ce rămâne de făcut este să dai sfoară-n țară.
Thief bird societe generale
 

 

 

 

 

 Define.
 
define-group-societe-generale-p-aid-right

 

 

 

Afacerile au 99 de probleme și pierderea banilor e clar una dintre ele. Soluția? AI. Mai precis, un software care ar putea împiedica pierderea banilor între tranzacții. Este o unealtă bine gândită pentru orice afacere, însă trebuie promovată B2B. Soluția noastră pentru a o face cunoscută? O identitate temporară și un video de prezentare.

Animația e floare la ureche pentru noi, prin urmare spre această variantă ne-am și îndreptat. Aveam nevoie doar de un fir narativ pe care filmulețul să îl urmărească: un mic „hoț” care zboară cu banii tăi.

define-group-societe-generale-p-aid-left
 Develop.
 

Am creat un script ce pornește de la identificarea diferitelor tipuri de erori care cauzează pierderea banilor și pe prezentarea avantajelor tehnologiei AI. Apoi, pentru a transpune toată povestea și vizual, am lucrat la storyboard. După feedback, am avut grijă să punem la punct ilustrațiile și animațiile cărora, mai apoi, le-am atașat un voiceover ușor de înțeles.

 

 
Develop-Societe-Generale-wide-v2
 

Cu toate acestea, software-ul avea nevoie și de un nume, prin urmare l-am numit P-AID: „paid” reprezintă plățile pe care o companie le face și în timpul cărora se pierd bani, „aid” reprezintă ajutorul pe care acest program îl oferă afacerilor cu privire la această problemă, timp în care se pune accent și pe „AI”, fiindcă programul se bazează pe această tehnologie.

Develop-Societe-Generale-error

Dar nu ne-am oprit imediat ce am terminat cu animația, ci am continuat prin realizarea unui logo, a unor broșuri și cărți de vizită care merg mână în mână cu video-ul de prezentare, dar care au alcătuit o identitate temporară.

 
 

 

 

 Deliver.
 

Am obținut, așadar, 1 minut și 22 de secunde de animație care atrage privirile și care evidențiază beneficiile utilizării ultimelor tehnologii în contextul afacerilor și un folder plin de design-uri pentru tot felul de materiale ce vor ajuta la promovarea programului în continuare.

 

 

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne