Rebranding cu boticuri umede

Management logistic & Import direct
Campanii de Marketing
Identitate de brand & Ambalaje
Grafică 2D, Animații & Ilustrații

Rebrandingul poate fi de multe feluri: poți schimba identitatea unui brand de la rădăcină, poți schimba ceva important legat de produse sau servicii sau poți chiar să îndrepți eforturile de promovare către un nou public țintă, prin urmare trebuie să schimbi abordarea. Și lista poate continua.
hrana-animale-4
 
 

 

 

 Define.
 

 

Am fost rugați să ne implicăm în procesul de rebranding al ambalajelor și materialelor de promovare (rollup-uri, bannere, cărți de vizită, flyere, stand pentru evenimente) pentru ExtruCan. Zis și făcut!

 

! În timpul brainstormingului am luat în calcul următoarele aspecte: trebuie să venim cu ceva nou și cool, să le regândim stilul vizual astfel încât să se potrivească noii lor direcții. Partea bună?

 

Am avut frâu liber la a veni cu orice idei creative care se pot încadra în aspectele menționate. Partea mai puțin bună? Nu a existat, așa că ne-am pus pe treabă.

 
 

 

 

 Develop.
 

 

Am început prin a crea design-ul noilor materiale pornind de la dorința de a exprima simplitatea și eleganța definitorii pentru clientul nostru, dar și vivacitatea și caracterul jucăuș al oricărui animal de companie.

Penru a obține această combinație, ne-am folosit de regulile de flat design și de culori vii, în contrast cu background-ul negru.

 

Între timp, siluetele colorate funcționează ca diferențiatori de produs, dar și pentru a atrage atenția.

În plus, am vrut să aducem puțină jovialitate prin utilizarea unor cuvinte care descriu modul în care vrem să-i vedem mereu pe prietenii noștri necuvântători: playful (jucăuși), joyful (veseli), healthy (sănătoși), happy (fericiți), good (buni).

 
 

 

 

 Deliver.
 

 

În cele din urmă, procesul de rebranding al ambalajelor și al materialelor de promovare a fost un succes: am livrat un design fresh, dar am menținut, în același timp, valorile de bază ale clientului și spiritul animalelor de companie.

extrucan-deliver
 

 

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne