Pan Art – o bunătate de website

Strategie de brand
Social Media
PR
Copywriting
Content Marketing
Campanii de Marketing
Web & Graphic Design

Construirea unui site de la 0 poate fi o adevărată provocare. Dar noi iubim provocările și vrem să facem cât mai multe lucruri in-house. Prin urmare, vestea creării unei platforme de e-commerce care să fie funcțională și atractivă ne-a gâdilat urechile.
bunica pan art site
 
 

 

 

 Define.

 

 

Pan Art, un client care produce bunătăți artizanale, a desi că este timpul să treacă în online pentru a crește notorietatea și vânzările. Pentru a face acest lucru posibil, am decis să mergem pe un aspect simplu și curat, fiindcă oamenii nu vor să piardă timpul

 

pierzându-se în pagini și detalii complicate atunci când încearcă să comande ceva online. Ținând cont de acest lucru, cea mai bună platformă de a făstra totul simplu la care ne-am gândit a fost Wordpress.

 

 
 
 
 

 

 

 Develop.
 

Și aici începe partea distractivă. Ca să facem lucrurile mai eficiente, am ales o temă deja existentă pentru site. De partea de branding ne ocupaserăm deja, așa că ne-am asigurat că template-ul se potrivește cu brandingul și, dacă nu, să ne asigurăm că respectă în cele din urmă regulile brandului.

Totuși, unul dintre cei mai importanți pași când vine vorba de astfel de proiecte este definirea sitemap-ului: cum va arăta meniul, ce pagini vor fi create, astfel încât navigarea să fie ușoară și intuitivă.

 

 

 

 
arhitectura-pan-art

 

 
 

Apoi a sosit vremea creării conținutului. De la scrierea fiecărui detaliu din footer, la scrierea conținutului de pe pagini în sine și chiar la e-mail-urile pe care le primești după ce plasezi o comandă – ne-am ocupat de tot ce înseamnă copywriting.

Cât despre produsele care aveau să fie listate, a fost aranjat un photoshooting profesional, astfel încât ele să arate delicios pe site și au fost realizate și descrierile fiecărei categorii și fiecărui produs în parte.

 
 

După ce acești pași au fost duși la bun sfârșit, a urmat dezvoltarea CMS-ului personalizat pe client și o mulțime de integrări și configurări: livrare, facturare, module de funcționalitate și plăți online.

Mai mult, am găsit plug-in-urile potrivite pentru a acoperi nevoie acestui site: pentru abonare la newsletter, pentru discount-uri și campanii diverse și chiar pentru un program de puncte de fidelitate.

Cu toate acestea, din moment de orice site de e-commerce își propune să aibă un trafic ridicat,

trebuie ținut cont de două aspecte: viteza de încărcare a paginii și SEO.

Primul aspect a fost tot parte din munca noastră și am dus-o la capăt cât de bine am putut fără a avea un programator cu acte în regulă printre noi.

Cel de-al doilea aspect, totuși, l-am redistribuit experților pe această nișă. Până la urmă, nu poți fi chiar omul bun la toate, nu?

 
 

 

 

 Deliver.
 

 

Ceea ce clientul nostru a primit în cele din urmă a fost un site de e-commerce complet funcțional care are toate uneltele necesare pentru a genera trafic, vânzări și pentru a prezenta toate produsele delicioase.

Mai mult, este ușor de navigat, ușor de configurat și ușor de a duce la o creștere a vânzărilor mai ales într-o perioadă în care afacerile își concentrează eforturile în mediul online.

 

 
 
 

 

 

 

www.panart.ro

 

 
 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne