O echipă, o misiune, un video

Infografice și Prezentări
Grafică 2D, Animații & Ilustrații

O companie poate fi as la comunicarea cu publicurile externe, dar ar trebui să se concentreze, în aceeași măsură, și pe publicul său intern. Angajații sunt esențiali pentru ca orice afacere să meargă ca unsă, prin urmare motivarea lor prin acțiuni care compania să le arate că îi pasă de fiecare dintre ei este esențială.
Copac agricover
 
 

 

 

 Define.
 

 

Echipa de Resurse Umane a avut o singură rugăminte: un clip scurt care să se bazeze pe următorul motto: „O echipă, o misiune”.

Motivul? Angajații au nevoie de puțină motivație din când în când, ceva care să le aducă aminte că au un scop comun și că punctele tari ale fiecăruia îi fac pe toți să fie mai puternici împreună.

 

Prin urmare, ne-am gândit la un concept care să se potrivească atât cu motto-ul, cât și cu industria agriculturii: o sămânță ce crește într-un arbore frumos, cu rădăcini puternice și direcții precise în care își îndreaptă crengile.

Astfel, vorbim despre o echipă puternic înrădăcinată, cu obiective precise și cu o singură misiune: să crească mai frumos ca niciodată.

pasare agricover

 

Storyboard-Agricover o echipa
 

 

 

 Develop.
 
agricover-radacina
 
 

 

Așa cum facem pentru absolut orice video, mai întâi ne ocupăm de storyboard. Am așteptat cuminți feedback-ul și, după ce totul a fost aprobat, ne-am pus pe ilustrat.

 

Apoi, ilustrațiile au fost aduse la viață cu ajutorul tehnicilor de animație și, nu în ultimul rând, voiceover-ul a fost înregistrat și adăugat în ecuație. 

 
 

 

 

 Deliver.
 

 

Tot efortul a rezultat într-un clip motivational, care arată că echipa Agricover este una puternică, ce poate crește și mai și dacă este condusă de valorile care o defines.

 

 

Mai mult, am reușit să combinăm elemente vizuale din zona agriculturii cu mesajul pe care echipa de Resurse Umane a dorit să îl transmită tuturor angajaților din companie.

 

 
 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne