Construirea unui logo picătură cu picătură

Identitate de brand & Ambalaje

Știi vorba aia: o poză face cât o mie d ecuvinte. Ei bine, în acest caz, un logo face cât o mie de cuvinte și unu de cuvinte, pentru că el este cel care înglobează, într-o formă vizuală, întregul brand.
 
 

 

 

 Define.
 

 

DDE Solutions, o companie care își desfășoară activitatea în industria de petrol și gaze, avea nevoie de o schimbare a logo-ului. Cel vechi se asemăna cu un logo al unei companii foarte cunoscute pe plan global, astfel încât cerința a fost să propunem trei variante de logo diferite, dar care să conțină elemental de bază present și în cel vechi: picătura.

 
 

 

 

 Develop.
 

 

Am integrat, astfel, picătura în diferite moduri, stiluri, încercând să facem din ea un punct de interes al logo-ului, dar folosind, în același timp și alte simboluri care să sugereze tehnologie sau chimie. Când în sfârșit ne-am hotărât asupra a doar trei variante, nu ne-am putut abține să nu le modelăm și 3D.

 
 

 

 

 Deliver.
 

 

Dintre cele trei propuneri pe care le-am livrat, una a atras atenția celor de la DDE Solutions prin mixul de unicitate, autenticitate și creativitate înglobate într-o singură imagine.

 
DDE_logo_deliver B
 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne