Cum să nu pierzi un promo item de la TELUS

Produse personalizate
Consultanță BTL
Campanii BTL

Știai că milioane de pixuri branduite se pierd an de an? Bineînțeles că știi deja, pentru că mai mult ca sigur ai pierdut și tu câteva. Dar cum rămâne cu stick-urile, carnețelele, sacoșele, tricourile ș.a.m.d?
urs-featured-promo-telus
 
 

 

 

 Define.
 

 

 

 
 

TELUS International e un client cu care lucrăm de ceva vreme, astfel că am ajuns să îl cunoaștem bine și să îi înțelegem nevoile.

Cu atât mai mult cu cât vorbim de soluții BTL care, la fel ca entru orice altă companie mare, sunt necesare în procesul de promovare.

 
 

 

 

 Develop.
 

 

Ce? O listă nesfârșită de produse promoționale care au cea mai bună calitate raportată la buget, cele mai bune soluții de imprimare și care nu ar trebui să se piardă așa ușor. Până la urmă, nimănui nu-i convine să piardă ceva folositor și drăguț, nu?

Cum? Prin selectarea furnizorilor potriviți, prin crearea design-ului potrivit sau prin asigurarea că logo-ul va arăta impecabil pe produsul dorit.

 

 

 

 

 
Deliver.
 
 

 

Știm că produsele promoționale nu doar că arată calitatea serviciilor noastre, ci, în primul rând, pe cea a serviciilor furnizate de clientul nostru. Prin urmare, ne asigurăm de fiecare dată că procesul merge brici de la brainstorming până la execuție și livrare.

De aceea, am putut livra o gamă largă de produse (de la pixuri, la tricouri, la brelocuri și chiar stick-uri de memorie) care sunt gata să fie păstrate în siguranță, fără a fi pierdute, de oricine le va primi.

 
 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne