La evenimente se poartă invitațiile

Produse personalizate
Imprimare
Concepte creative
Strategie de brand
Copywriting
Campanii de Marketing

Ne place place plaaace (ai prins ideea) când brief-ul pe care îl primim ne dă frâu liber la idei oricât de creative pot fi ele în limita bugetului. Sau cel puțin asta credem că facem când stăm cu o privire pierdută 3 ore în timpul așa-numitului brainstorming.
Mapa Gewiss featured
 
 

 

 

 Define.
 

 

A fost odată ca niciodată un eveniment despre case inteligente care avea ca public țintă arhitecții. Dar nu orice arhitecți, ci spuma lor. Iar această categorie de oameni nu vin cu una, cu două la evenimente, așa că trebuie să le stârnești curiozitatea. Și, pentru asta, ai nevoie de invitații wow.

 

 
 
 
 

 

Și aici intrăm și noi în peisaj: pentru a crea toate materialele necesare promovării evenimentului și pentru a reuși să aducem cât mai mulți invitați la eveniment. Dar, ca toate acestea să se poată întâmpla, a trebuit mai întâi să ne hotărâm asupra unui concept.

Ne-am gândit să combinăm inteligența și eleganța, fiindcă ambele sunt caracteristice oricărei case inteligente.

 
 

 

 

 Develop.
 

Apoi a venit momentul să ne apucăm de treabă. Am început prin a alege o direcție vizuală pentru mariale, astfel încât am ales să folosim un mix de clasic și modern, de artă și tehnologie. Prin urmare, am ales ca elemente vizuale reprezentative o ramă elegantă și un întrerupător wireless de la GEWISS.

Din acel punct am început să declinăm invitațiile, giveaway-urile, spider-ul pentru eveniment, precum și alte materiale pentru media și e-mail marketing. Astfel, nu doar partea vizuală a fost importantă, ci și cea de copywriting

De la headline-ul care a fost strâns legat de conceptul ales, până la textul de pe invitație și pentru toate celelalte materiale, am avut grijă de toate.

Când vine vorba de giveaway, am vrut ca și prin intermediul lui să scoatem în evidență eleganța, prin urmare m ales butoni de cămașă pentru domni și broșe pentru doamne, ambele având detalii mecanice care exprimă mixul de frumusețe și tehnologie, pe lângă bețișoare parfumate ca detaliu drăguț pentru orice casă.

 
 

 

 

 Deliver.
 

Și, uite-așa, am realizat materialele pentru digital și print, dar și cadourile pentru invitați.

Pe scurt, putem spune că ne-a ieșit... beton!

 

 
 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne