Ambalaje ilustrate și voioase

Management logistic & Import direct
Concepte creative
Campanii de Marketing
Identitate de brand & Ambalaje
Grafică 2D, Animații & Ilustrații

E destul de dificil în zilele noastre să pui pe piață mâncare pentru animale care e alcătuită doar din ingrediente naturale. Totuși, și crearea ambalajului potrivit pentru acest tip de produs poate fi la fel de dificilă.
Pisica-extrucan-concept-3
 
 

 

 

 Define.
 

 

Brief-ul cerea crearea de ambalaje pentru o gamă de mâncare bio pentru animalele de companie, prin care aceasta să aibă o poziționare premium. Și, în timp ce „premium” este adesea reprezentat vizual prin culori închise, forme elegante și un stil minimalist, am vrut atât să ne provocăm pe noi înșine, cât și piața prin realizarea unor ilustrații cu elemente pline de culoare.

 

 
 

 

 

 
 

 

Am vrut să ne autodepășim prin acest proiect, așa că am ales ca ilustrațiile să fie unele speciale. Pentru mâncarea pentru pisici, de exemplu, am ales pozele a cinci rase diferite de pisici și le-am pus laolaltă. Pe de altă parte, pentru câini, am vrut ca ilustrația să fie cât mai realist cu putință, de aceea câinele pare că abia așteaptă să guste mâncarea.
Develop.

 

De obicei, designerii acordă mult mia multă atenție părții din față a ambalajului spre deosebire de spate. Totuși, noi am vrut să atragem privirea din mai multe direcții, așa că am ilustrat în jurul ideii de animal de companie care se află în pungă – fiindcă într-atât de delicioasă este mâncarea!

 
 

 

 

 Deliver.
 

Rezultatul n-are cum să nu stârnească bucurie: iese în evidență, este unic și plin de voioșie și, nu în ultimul rând, e curajos prin simplul fapt că alte produse bio și premium se feresc de cele mai multe ori de ilustrații și elemente prea colorate.

 
mockup-ilustratii-hrana-animale-de-companie
 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne