Turbomecanica - Stand expozițional cu aer londonez

Consultanță BTL
Concepte creative
Campanii BTL
Campanii de Marketing
Grafică 3D, Animații & Simulări

Hai să fim serioși! Când mergem la o expoziție sau la un târg, tindem să judecăm o carte după copertă. Sau, mai bine zis, un stand după design.
Turbomecanica stand featured cloud
 
 

 

 

 Design.
 

 

Când ne gândim la un stand, trebuie să luăm în calcul mesajul pe care vrem să ajungă la cei care trec prin fața sa și cum vrem ca acesta să vorbească despre el însuși și despre companie. Prin urmare, înainte de a începe partea de design, am vrut să evidențiem dimensiunea profesională a clientului Turbomecanica, fără, însă, a-l face mai puțin interesant din punct de vedere vizual.

 

 
 

 

 

 

 

 Develop.
 

Din moment ce design-ul pe care voiam să îl realizăm presupunea mai multe elemente de grafică 3D, am început prin a le modela și randa pe acestea. Apoi, le-am integrat în layout-uri, în funcție de cum ne-am propus ca standul să arate și cât de mult doream ca acesta să atragă atenția. Așadar, prin elemente subtile și diferite simboluri am introdus elemente cheie legate de domeniul designului industrial, specific industriei și pieței în care clientul nostru își desfășoară activitatea.

 
randare-3D-piese-turbomecanica transparent
 

 

 

 Deliver.
Airbus turbomecanica
 

 

Prin urmare, am reușit să transformăm un spațiu restrâns într-o lume în miniatură care reflecta totul despre companie, brand, produse și servicii printr-un stand gândit și realizat ca la carte.

 

 

 

 

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne