Prezentarea prezentării Edenred

Infografice și Prezentări
Grafică 2D, Animații & Ilustrații

Un template de prezentare profi e un task care trebuie tratat cu foarte mare seriozitate. Necesită atenție la detalii, acuratețe și trebuie să emane profesionalism prin toți... pixelii.
edenred-herro-featured
 
 

 

 

 Define.
 

 

Totul e bine și frumos când un anumit departament al companiei are nevoie de un template de prezentare, dar când clientul ne-a spus că prezentarea va ajunge să fie arătată CEO-ului companiei, presiunea s-a dublat instant... de fapt, chiar s-a triplat!

Nu ne-am pierdut cu firea, totuși, și am sărit cu idei. Cum orice material are nevoie de o direcție creativă, am ales ca a noastră să fie bazată pe un personaj prietenos care să treacă prin tot firul narativ și care să îl ajute pe GM-ul român să prezinte ceea ce Edenred România face și plănuiește să facă în viitor.

 

define-edenred-presentation
 
 

 

 

 Develop.
 

 

Am realizat design-ul pentru 18 slide-uri ale prezentării, slide-uri ce au implicat etape din călătoria micului personaj prin capitolele prezentării. Din moment ce prezentarea este despre Edenred România, am decis să-l numim hERRO. Povestea îl urmărea pe hERRO sărind de pe o insulă pe alta, unde descoperă tot felul de aspecte legate de dezvoltarea business-ului și nu numai.

Am creat un layout pentru fiecare slide în parte, astfel încât să poată fi adăugat text fără ca imaginile să pară încărcate.

 

 

 

 

 Deliver.
 

 

Lăsându-ne în voia creativității, am reușit să creăm un fir narativ coerent, presărat cu detalii de business specifice. Design-ul template-ului a fost realizat cu scopul de a fi atractiv din punct de vdere vizual, să scoată în evidență principalele puncte de discuție și să păstreze echilibrul între ceva profi/ business și distractiv/ creativ.

 

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne