Hai la 1 la gifografic!

Strategie de brand
Campanii de Marketing
Infografice și Prezentări
Grafică 2D, Animații & Ilustrații

Ne mișcăm ca un infografic animat. Sau era ca o felina? Oricum ar fi, ideea e că adorăm abordările noi asupra infograficelor. Și, să vezi și să nu crezi, adorăm și mâncarea! Iar dacă le amesteci pe cele două și le fierbi la foc mediu, ies două infografice numai bune de savurat.
gifographic-featured
 
Define
 

 

Aveam toate informațiile necesare pentru infografice, dar a trebuit să selectăm doar cele mai interesante date pentru cei care vor degusta infograficul. Ținând cont că era vorba doar despre obiceiurile românilor de a lua prânzul, aveam nevoie de o metodă simplă, dar atractivă pentru a reprezenta vizual toate informațiile importante. Prin urmare, ne-am gândit să facem un infografic ușor atipic: să-l transformăm într-un gif.

 
 
 
Develop
 
develop gifographic

 

 
 

Cum? Urmând această rețetă fără să adăugăm prea multă sare:

 
 
  • Animează ilustrațiile;
  • Spune o poveste;
  • Stabilește o legătură între texte și ilustrații;
  • Păstrează coerența stilului vizual;
  • Structurează și organizează informația;
  • Implementează feedback-ul.
 
 

Sună ca un plan bun? Asta pentru că este sau, cel puțin, vrem să demonstrăm și cu vorbe că știm ce facem.

 

 
Deliver
 

 

Brief? Bifat. Idei? Bifat. Inforgrafice? Bifat. Ceva trebuie, totuși, să lipsească, nu poate fi chiar floare la ureche. Ok, să mai verificăm o dată: ușor de citit, colorat și fură privirile. Ei bine, se pare că nu ne-a scăpat nimic. Mai mult, nici infograficelor nu le-a scăpat obiectivul pentru care au fost create: de a lansa programul „Hai la 1 la masă” în România.

 

 

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne