Prieteni cu beneficiile Edenred

Strategie de brand
Campanii de Marketing
Grafică 2D, Animații & Ilustrații

Când cineva spune orice despre oferte, e posibil să se întoarcă niște capete. Dar cum faci ca aceste oferte să fie cât mai atractive pentru social media în condițiile în care oamenii nu pot fi atenți, de obicei, mai mult de trei secunde la o postare?
Benefits Island Marketing Campaign Edenred v2
 
 

 

 

 

 Define.

 

 

 

Brief-ul a fost scurt și la obiect: clientul nostru avea niște produse ale căror vânzări trebuiau să crească, Cum? Printr-o promoție de tip cross-sell și anunțarea acesteia pe platformele de social media. Scopul campaniei era să prezinte beneficiile ca un pachet, ca un întreg, nu pentru fiecare produs în parte.

 

De-ndată ce am citit brief-ul, s-a iscat deja o furtună în mințile noastre și nici măcar nu eram într-un brainstorming încă. Ar trebui să ne legăm de super eroi? Nu. Ar trebui să integrăm pachetele într-o fabrică de beneficii? Nici. Idee după idee, până e am ajuns la soluția salvatoare: insula beneficiilor.

 

 
 

 

 

 Develop.
 

 

Ne-am gândit la principalele elemen te vizuale care ar trebui să apară pe „insulă” și care să se potrivească cu beneficiile pachetelor. Pentru a face acest lucru, am propus trei stiluri grafice,

 

dar am hotărât să rămânem doar la ilustrație. Apoi am făcut tot posibilul ca pachetele și beneficiile lor să fie cât mai atractive și colorate.

 

 
 

 

 

 Deliver.
 
Edenred Benefits Island Mock up

Am livrat trei ilustrații realizate special pentru utilizarea lor în social media, dar care pot fi transformate în flyere printate oricând este nevoie.

 
Campaign-marketing-illustration-benefits-MockUp-Deliver
 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne