Edenred în straie noi

Imprimare
Identitate de brand & Ambalaje

Un brand book nou înseamnă un nou eu. Și prin „eu”, vrem să zicem „identitate vizuală”. Iar prin „identitate vizuală” vrem să zicem „materiale online și offline care necesită modificări”.
edenred-rebranding-featured-card-4
 
 

 

 
Define.
 
 

 

Edenred a trecut printr-un proces de rebranding prin care și-a schimbat complet identitatea de brand. Prin urmare, având un brand book deja pus la punct de o altă agenție, au avut nevoie de a aplica noile reguli tuturor materialelor destinate mediului online și celui offline. Și aici am venit noi în ajutor.

 
 

 

 

 

 Develop.
 

 

Am luat la mână toate broșurile, cărțile de vizită, mapele, flyerele, imaginile pentru postările din social media, template-urile de prezentări. Practic tot ce îi poate ajuta în demersurile lor de a se promova și de a comunica.

 

Toate aceste materiale au fost complet refăcute pentru a se potrivi noii identități, astfel încât procesul de rebranding să poată fi considerat complet.

 
 

 

 

 Deliver.
 

 

Tot ce am lucrat a fost livrat și întrebuințat așa cum se cuvine. Cât despre procesul de rebranding, aceste materiale vor fi folosite și-n anii care urmează, fiindcă regulile vizuale pe care le respectă reprezintă noile valori, noua misiune și identitate setate pentru brand.

 
 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne