Video 3D: uscător de rufe de la Drabo

Grafică 3D, Animații & Simulări

Când vine vorba despre prezentări de produs, un video este cel mai eficient mod de a pune în valoare particularitățile, funcționalitățile și beneficiile produsului în cauză.
uscator rufe drabo gif
 
 

 

 

 Define.
 

 

Un uscător de rufe. Cum poți prezenta un obiect atât de simplu și de folositor într-un mod interesant și prin care cei care îl văd să poată înțelege modul de asamblare și beneficiile produsului? Ei bine, ne-am decis să facem un video de prezentare de produs modelat 3D.

 

 
 

 

 

 Develop.
 

 

Mai întâi de toate, am văzut produsul în… țevi și șuruburi. Am studiat cum se asamblează, cum poate fi folosit, ce texturi și ce finisaje are pentru fiecare piesă în parte. Apoi, l-am măsurat astfel încât să îl putem modela 3D într-un mod cât mai apropiat de realitate.

 

Apoi a fost gândit scriptul pe baza căruia a fost create animația uscătorului de rufe modelat 3D și texturat în prealabil. Am adăugat și niște cuvinte cheie care să completeze imaginile în a transmite beneficiile produsului pentru utilizatorul final.

 
 

 

 

 Deliver.
 

 

Am pus totul laolaltă într-un clip scurt de care clientul nostur a fost încântat, fiindcă am reușit să îi îndeplinim toate cererile și așteptările. Mai mult, o prezentare video de acest fel poate ajuta la creșterea vânzărilor, deoarece potențialul client poate deja să afle tot ce are nevoie despre produs înainte de achiziție.

 
 
 

 

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne