Gustări digitale delicioase

Social Media
Fotografie

Suntem noi înșine când ne este foame. Adică mereu. Ne extaziem și ne umplem de creativitate când vine vorba de proiecte pe care le născocim tot noi. Și totul e pentru portofoliu.
inghetata-mouse-concept-fin
 
 

Așadar, lucrurile au stat în felul următor: am identificat câteva obiecte pe care le folosim zilnic ca să ne facem treaba cum trebuie, așa că ne-am gândit: „Hmm, cu ce mâncare/ ustensilă de bucătărie seamănă asta? Până la urmă care-i diferența dintre bunătățile digitale pe care le creăm și cele culinare pe care le mâncăm?”.

 

Define

 

Normal că seamănă ca două picături de apă. Până la urmă, aceste obiecte sunt uneltele noastre indiferent de proiectul la care lucrăm și ne ajută în crearea bunătăților digitale.

 Develop
 

Am început prin a adăuga ingredientele: dulce, acrișor și ceva fermecător. Ei bine, mai degrabă brainstorming, planuri și liste, cumpărături, sesiuni foto, editare foto, modelare 3D, compoziție și graphic design. Și o linguriță de cuvinte care se potrivesc perfect cu fiecare imagine în parte. Delicios.

De asemenea, am vrut să arătăm că absolut orice poate fi transformat în ceva interesant și diferit când implici destul know-how, creativitate și pasiune. În acest fel, am reușit să pregătim ilustrații aburinde, click-uri care nu se topesc, fotografie sushilicioasă, cuvinte dulci și unghiuri luate cu GoPro-ul și mai și.

 Deliver
 
 
 

Rezultatul? Un mix delicios de gândire creativă, skill-uri tehnice și un praf de cuvinte bine alese. Prin urmare, totul e proaspăt și delicios, gata de a fi explorat. Ce ți-ar plăcea să încerci din meniul nostru digital?

 
 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne