Ce B2Bine că avem și animație B2C!

Producție video, VR & 360

Publicuri țintă diferite implică mesaje și moduri de a le transmite diferite. Totuși, indiferent de target, trebuie ca echilibrul dintre informație și creativitate să fie perfect.
edenred-b2b-b2c-featured-2
 
Define.

Edenred avea nevoie să comunice atât B2B, cât și B2C despre facilitățile pe care business-urile le pot avea pe platforma lor, respectiv despre ceea ce aplicația le poate oferi celor care dețin un card Edenred. Prin urmare, realizarea a două video-uri animate a fost soluția optimă pentru a face în așa fel încât cantitatea mare de informație să fie ușor de parcurs.
Develop.

Pentru fiecare dintre cele două clipuri, mai întâi am trecut prin informația care trebuia inclusă, astfel încât să ne gândim cum o putem pune în valoare din punct de vedere vizual și cum o putem organiza. Ca imagini, le-am folosit pe cele cu diferite secțiuni din platformă pentru animația B2B sau din aplicație pentru cea B2C, pe care le-am integrat în ecrane de smartphone sau tabletă.

Informația, pe de cealaltă parte, a fost șlefuită și integrate într-un mod clar și simplu, pentru a ne asigura că detaliile oferite sunt suficiente, însă și că textile nu sunt prea lungi încât să determine utilizatorul să dea skip.
Deliver.

În final, toate elementele au fost animate, randate și trimise spre aprobare. Acum, prin aceste două animații, atât business-urile, cât și clienții pot afla despre beneficiile pe care Edenred le pune la dispoziție prin intermediul platformelor sale.

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne