Video cu greutate pentru industria grea

Content Marketing
Producție video, VR & 360

Nu e nicio taină că, atunci când vorbim de Castolin, ne vin în minte imediat toate video-urile livrate pentru ei. Și-s multe, nu glumă. Totuși, cele în care se observă și un mai mare aport creativ sunt preferatele noastre.
LC 8 laser featured
 
 

 

 

 Define.
 

 

„Faceți ceva scurt, smart și impresionant! Mersi.”

Cam așa a ajuns brief-ul pentru un video scurt de prezentare la noi. Știam deja ce și-ar dori prin asta, pentru că, după ani de colaborare, lucrurile merg de la sine și sunt bazate pe încredere. Din moment ce vorbim despre un video care

 

 

trebuie să pună în valoare un anumit produs, ne-am gândit să facem în așa fel încât calitățile sale să iasă în evidență cât mai bine.

Iar faptul că produsul în cauză era o inovație la nivel mondial în domeniul industrial ne-a garantat efectul de #nopressure.

 

 
castolin-lc8-define
 

 

 

 Develop.
 

 

Poate fi o reală provocare să lucrezi la un proiect ce are legătură cu industria grea, mai ales când îți propui să incluzi și niște idei creative. Informația trebuie să rămână simplă, clară și tehnică, iar imaginile trebuie să reflecte și ele aceleași idei.

 
 

 

Prin urmare, am adunat toate informațiile despre produs de la client și le-am transformat în scriptul de care aveam nevoie. Apoi, am continuat să facem niște research (care, apropos, e essential indifferent de proiect și de complexitatea lui), artificii tehnice, fotografii, muzică, efecte de tranziție, motion graphics și typography.

 
 

 

 

 Deliver.
 

 

Astfel, am livrat un video de prezentare care nu doar că pune produsul în lumina reflectoarelor, ci face apel și la câteva metafore vizuale și este ușor de urmărit de la un capăt la altul.

 

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne