GG WP pentru un intro cool de joc video

Grafică 3D, Animații & Simulări

Jocurile video sunt exemplul perfect când vine vorba de modul în care tehnologia de graphic design și modelare 3D a evoluat odată cu trecerea timpului. De aceea, pe lista noastră de chestii pe care vrem să le facem într-o zi cu soare se numără și folosirea skill-urilor de grafică 3D pe care le avem pentru un joc video.
pontiac-featured
 
 

 

 

 Define.
 

 

O agenție ce se ocupă de dezvoltarea jocurilor video ne-a oferit câteva direcții pe care a trebuit să le folosim într-un video scurt, sub formă de test. Mai exact, aveam deja voiceover-ul și modul în care personajul trebuia să arate, dar trebuia să ne gândim la o secvență de patru secunde prin care personajul să aibă un intro dramatic.

Prin urmare, am ales o stradă întunecată unde personajul, aflat la volanul unei mașini, trage pe dreapta.

 
 

 

 

 Develop.
 

 

Întreaga scenă s-a bazat pe animație și compoziție 3D. Am ales un anumit stil, am les o anumită atmosferă și am lucrat la grafica ce avea să se potrivească voiceover-ului existent.

 

Tot procesul a fost migălos, fiindcă până și cele mai mici detalii trebuie să arate cât se poate de apropiate de realitate, lumina trebuie să pice natural pe obiecte și întregul ansamblu trebuie să pară scos dintr-un joc video super fain pentru care ai lua consola în mână în secunda doi.

 

 
 
 
 

 

 

 Deliver.
 

 

Așadar, am livrat un intro cool pentru un joc video cu grafică și mai cool, realizată de echipa cea mai cool.

 

 
 
 
 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne