Salată de flyere cu dressing Aectra

Produse personalizate
Imprimare
Concepte creative
Campanii BTL
Identitate de brand & Ambalaje
Grafică 3D, Animații & Simulări

Orice informație care ține de domeniul agriculturii poate da dureri de cap în cazul în care mesajul nu este livrat într-un mod clar și ușor de înțeles. Și ix asta ne-am propus noi să facem: să plantăm mesajul potrivit și să-l stropim cu multe culori și elemente 3D. Hai, așadar, să vedem ce a ieșit.
Aectra-logo-featured-3DArt
 
 

 

 

 Define
 

Înainte de a ne pune pe creație, mai întâi de toate am primit vechile flyere și, luând în seamă infrmațiile pe care le conțineau, ne-am gândit la câteva concepte potrivite.

Pe de o parte, am propus un concept pornind de la dublul sens al cuvântului „cultură”. Astfel, am conturat ideea unei biblioteci unde poți învăța totul despre produsele benefice fiecărei culturi în parte.

 
 

Pe de altă parte, al doilea concept a fost acela al unei fabrici de beneficii, întrucât fiecare produs are avantaje pentru anumite fructe și legume care ar trebui să fie scoase în evidență pentru cel care citește flyer-ul.

 
 

 

 

 
 Develop.
 
 

Transpunerea în formă vizuală a informațiilor pe care le-am primit de la Aectra trebuia să se plieze întocmai pe cele două concepte alese, dar să fie și ușor de înțeles în același timp. Astfel, am început să modelăm 3D tot ce era nevoie pentru fiecare tip de flyer.

 
 

În cazul celor care făceau referire la culturi în sine, fiecare fruct și legumă s-a transformat într-o bibliotecă, iar cititorului i se recomandă, de la sămânță și până la recoltă, produsele potrivite fiecărei etape. În cazul celui de-al doilea concept, fiecare produs a fost modelat 3D sub forma unei fabrici care produce beneficii pentru anumite fructe și/sau legume.

Am fost atenți la detaliile fiecărui fruct, fiecărei legume, frunze sau dop de ambalaj, în timp ce, din perspectiva mesajelor, am urmărit îndeaproape cele două concepte.

Imagini concept

 
 
SOIA

 

 
 

 

Mapă și Template Power Point

 
 
 
 

 

 

 Deliver.
 
Aectra pliante
 
 

Nu ne-am putut opri doar la a regândi design-ul flyerelor, din moment ce rezultatul a fost fain. Prin urmare, am lucrat și niște machete de presă pentru o serie de reviste de profi, precum și un template pentru prezentări, astfel încât materialele de Marketing sunt coerente într eele în ceea ce privește partea vizuală, dar și cea de mesaje.

 
 

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne