Cum să fii ACE la broșuri

Imprimare
Identitate de brand & Ambalaje
Grafică 2D, Animații & Ilustrații

Proiectele „de-o vară” sunt cool, pentru că, dacă treaba iese bine, sunt șanse să apară unele și „de-o toamnă și-o iarnă” în viitor. Iar dacă nu se întâmplă asta, măcar știi că ce-ai livrat a fost bine.
 Define.
 

 

 

 
 

Cerința a fost simplă: o nouă identitate atrage după sine nevoia de un aspect nou, fresh, al materialelor de Marketing. Prin urmare, nouă ne-a revenit misiunea de a ne ocupa de design-ul broșurii.

 

Și pentru că era vorba de o companie ce manageriază proiecte arhitecturale, era clar de la bun început că primul gând a fost să folosim elemente vizuale de inspirație arhitecturală în  cel puțin una dintre cele trei propuneri.

 

 

 
 
 
 

 

 

 
 Develop.
ACE-PM-define
 

 

Și ghici, ciupercă, ce propunere de design a cucerit inima clientului constru? Bineînțeles că cea cu elemente arhitecturale. Așadar, am adunat toată informația de care avam nevoie pentru broșură, am șlefuit-o până în cele mai

 

mici detalii pentru a reprezenta întocmai spiritul și profesionalismul companiei și, apoi, ne-am apucat de design-ul propriu-zis.

 
 

 
Deliver.

 

 
 

Am pus totul cap la cap într-un .pdf pe care I l-am trimis clientului. După câteva feedback-uri ici-colo, forma finală a fost numai bună de printat.

 

 

 

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne