Roata rotatorului hidraulic se-nvârtește țac, țac, țac

Content Marketing
Grafică 3D, Animații & Simulări

Clipește o dată dacă crezi că mulți oameni nu știu cum arată un rotator hidraulic. Clipește de două ori dacă crezi că o simulare 3D poate remedia problema.
3D rotator piece-light-mode3D rotator piece-dark-mode
 
 

 

 

 Define.
 
 

Când trebuie să modelezi 3D un produs atât de complex, ai două variante: ori renunți după primele două minute, ori îl analizezi în detaliu până

 

ce îi știi fiecare piuliță și fiecare tijă. Bineînțeles că am ales a doua variantă și ne-am familiarizat cât am putut de bine cu produsul.

 
 
define-forest-profi
 
 

 

 

 Develop.
 

 

Pentru a modela rotatorul hidraulic (plus alte 79) și a-l pune într-o animație cât mai apropiată de realitate, cu posibilitatea vizualizării sale în 360, am analizat fiecare mic detaliu,

 

 

 l-am întors pe toate părțile, am studiat toate unghiurile și apoi l-am contruit, deconstruit și asamblat în mediul virtual, ținând cont și de legile fizicii și design-ului, bineînțeles.

 

 
 
 
 

 

 

 Deliver.

 

 

 

Rezultatul a constat într-un rotator hidraulic 3D care poate fi văzut din orice unghi și car epoate fi extrem de folositor oricui vrea să observe produsul îndeaproape fără să-l țină în propriile mâini.

 

 

Mai mult, animația finală prezintă principalele beneficii ale produsului, în timp ce nu pierde din vedere detaliile simulării 3D.

 
 

 

 

 

 
Ai un proiect pentru noi?

Contactează-ne